Om bandet

Hit Wave er i sin sammensætning et traditionelt rockband med to guitarer, bas, trommer og en forsanger. Bandet består af en flok garvede musikere, som sammen og hver for sig har stået på mange af scenerne i både Jylland og på Sjælland – og selvom gennemsnitsalderen er 40+, har bandmedlemmernes brede smag indenfor både ny og ældre pop- og rockmusik lagt grunden til en lyd og et repertoire, som nok skal få sat gang i de fleste.

Hit Wave anno 2022

Hit Wave er:

  • Susanne Lebrecht – Leadvokal
  • Jens Peder Poulsen – Guitar og kor
  • Henrik Scherrebeck – Guitar og kor
  • Johnny Nørgaard – Bas og kor
  • Finn Poulsen – Trommer

Hit Wave har base i Vojens, men medlemmerne kommer fra både Vojens, Rødekro, Marstrup og Kolding.

Hit Wave spiller dansevenlig pop-rock, som kan få enhver musikelsker med hang til hits til at skråle med. Bandet disker således op med numre fra bl.a. Gasolin og Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Rod Stewart, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Status Quo, Billy Idol, Tina Turner, AC/DC, Slade, Sanne Salomonsen, Hanne Boel, Volbeat, DAD, Dizzi Miss Lizzy, Peter Belli og mange flere.

Alt i alt er der lagt op til en alsidig musikaften, hvor der vil være rig mulighed at genopfriske en række hits og ørehængere og ikke mindst for at afprøve, om talenterne på dansegulvet stadig holder.

Se billeder af Hit Wave